Események betöltése
mesterséges intelligencia banner sopron frissített

Találkozás a mesterséges intelligenciával

június 17 - június 18

Csak idő kérdése, hogy a mesterséges intelligencia (AI) forradalmasítja a világot, a Kárpát-medence magyarságának világát is, ezért a soproni Őrvidék Ház a Soproni TIT-tel együttműködve kétnapos előadást és képzést szervez, amely részletes betekintést nyújt az AI alapjaiba, alkalmazási lehetőségeibe és a legújabb trendekbe.

Brillmann Zsolt, a mesterséges intelligencia (AI) területének kutatója, két alkalommal 2-2 órás előadást és képzést tart a Soproni TIT székházában (Várkerület 98.) június 17-18-án, 17-19 óra között.

Az első napon bemutatja az AI-t és alkalmazási területeit, betekintést nyújt a kép létrehozási és -szerkesztés lehetőségeibe, és bemutatja azt is, hogy hogyan használhatjuk ezeket az eszközöket saját projektjeinkben. A második napon választ ad arra, hogyan használható fel az AI a szövegalkotásban, legyen szó marketingtartalomról, ügyfélszolgálati válaszokról vagy akár kreatív írásmunkákról. Ismerteti a ChatGPT különböző előfizetési szintjeit, funkcióit és azokat a hatékony alkalmazási módszereket, amelyekkel maximalizálhatók az AI által nyújtott előnyök a vállalkozások vagy a személyes projektek számára.

Brillmann Zsolt előadása nem csak elméleti ismereteket nyújt, hanem gyakorlati példákon keresztül is bemutatja az AI képességeit. Elmondja, hogy miért fontos a magyar nyelv használata az AI-ban. Mi a felelősségünk a jövő generációja felé, és kell-e félnünk a Terminátoroktól. Az előadás és az ingyenes képzés minden érdeklődő számára nyitott, de regisztrációhoz kötött. Június 14-ig lehet jelentkezni a Soproni TIT honlapján, vagy az Őrvidék Házban.

Esemény Megosztása

837089
DD
napok
HH
órák
MM
perc
SS
mp

Részletek

Kezdés:
június 17
Vége:
június 18
Esemény kategória:

Helyszín

Soproni TIT Konferencia Terem
Sopron, Magyarország + Google Térkép

Szervező

Őrvidék Ház