„Gyere és tekerj velünk az egészségedért!” Kerékpáros nap 2019.09.21.

Szeptember 21-én, Szombathelyen immár második alkalommal kerül megrendezésre a „Gyere és tekerj velünk az egészségedért!” kerékpáros nap, az ŐrvidékHáz és a Zalaegerszegi Kerékpáros Sportegyesület összefogásával. Az egész nap tartó események a kerékpározás több szakágára is kiterjednek, a család minden tagjának szórakoztató programokat ígérnek.

Az érdeklődők kerékpáros és gyalogos túrákon vehetnek részt, ügyességi akadálypályán versenyezhetnek a kisebb gyerekek, technikai sprintpályán a nagyobbak.

A szervezők az óvódásoknak és az általános iskolásoknak rajzversenyt hirdetnek, a részleteket az óvodákban, iskolákban kihelyezett plakátokon megismerhetik, akik szeretnének ezen részt venni.  A legügyesebb pályamunkák a helyszínen kerülnek díjazásra, de a rendezvény alatt készített rajzokkal is nevezhetnek.

A sportnap  aktív lehetőségei a kerékpártúrákon valamint a gyalogtúrákon való részvétel. Három különböző távon (10, 20, 40 km) indul országúti kerékpár túra és két különbözű távon (5, 10 km) városi gyalogos túra, amikre szeretettel invitálják a családokat és baráti társaságokat.

Helyszín: ŐrvidékHáz – Szombathely 11-es Huszár u. 40.

Időpont: 2019. szeptember 21. szombat 9:00-16:00