Két napig – napi 2-2 órában – volt az Őrvidék Ház vendége Brillmann Zsolt, a mesterséges intelligencia (AI) területének kutatója. Az első napon bemutatta az AI-t és annak alkalmazási területeit, valamint a képi szerkesztés lehetőségeibe engedett bepillantást. A második napon választ kaptunk arra, hogy hogyan használható fel az AI a szövegalkotásban. Megismerhettük a ChatGPT különböző előfizetési szintjeit, funkcióit és hogy azokat hogyan használhatjuk otthon, a munkahelyünkön, vagy vállalkozásunkban.

Mindkét napon lelkes és érdeklődő közönség gyűlt össze. Az előadás során néha elgondolkoztató csend, máskor kellemes beszélgetés, véleménycsere váltogatta egymást.

AI.6.

A mesterséges Intelligencia még kialakuló, de napról napra egyre fejlettebb lehetőséget kínál, hogy mindennapjainkat megkönnyítse, vagy éppen élvezetesebbé tegye. Az előadás csak egy kaput nyitott egy új világ felé. Az, hogy ki, mit kezd vele, az már csak rajta múlik. Ahogy előadónk is mondta, ahogy pár éve még nem gondoltuk, hogy a telefonunk lesz a legfontosabb eszközünk, úgy ma még legyinthetünk az AI-ra, de nem sok idő és ez is része lesz életünknek. A résztvevők már elkezdték a felkészülést.

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt a barátaival!