Események betöltése
180607 unnepi konyvhet ksz ka 38

Őrvidéki és muravidéki könyvek, szerzők és kiadók a Kárpátia Könyvesház standján

2020.09.13.

25 külhoni magyar – köztük egy lendvai és egy alsóőri – könyvkiadó, több mint 120 új könyvcím, 10 író-olvasó találkozó – a Debreceni Ünnepi Könyvhéten, a Méliusz Juhász Péter Könyvtárral együttműködve, a Kárpátia Könyvesház standján, Magyarország legreprezentatívabb külhoni könyves seregszemléjét valósítjuk meg. Az őrvidéki és muravidéki könyvkiadók friss termését, dedikálással egybekötött bemutatón ismertetjük meg a nagyközönséggel.

Könyvbemutató

Magyar Nemzetiségi Művelődési Intézet, Lendva: Cár József: Mári, nekem sem mondta el senki! Második eresztés, dobronkai adomák II. A szerzővel beszélget: a kiadó képviselője. Időpont: Szeptember 13., vasárnap 18.30

Az idén szeptember 12-15. között megrendezésre kerülő eseményen díszvendégünk a fennállásának 50. évfordulóját ünneplő kolozsvári Kriterion Könyvkiadó lesz, de az eseményen mintegy tíz külhoni szerző könyvének, dedikálással egybekötött bemutatását tervezzük. A Kárpátia Könyvesház jelenléte a Könyvhéten kétségtelenül Magyarország legnagyobb külhoni könyv-seregszemléje lesz, és az is bizonyos, hogy a Könyvhéten a Kárpátia Könyvesház több kiadót, szerzőt és könyvet vonultat fel, mint az összes többi résztvevő együttesen.

Jelenlétünkről az Ünnepi Könyvhéten ITT olvashatnak bővebben.

Esemény Megosztása

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Dátum:
2020.09.13.
Esemény kategória:

Helyszín

Debrecen – Dósa Nádor tér – Debreceni Ünnepi Könyvhét
Dósa Nádor tér
Debrecen, Magyarország
+ Google Térkép