A soproni fotózást kedvelő felnőttek kis csapata havonta legalább egy alkalommal találkozik az Őrvidék Házban. Szenvedélyük a szép képek készítése, ezért felkeresnek különleges, gyönyörű tájakat, tereket, hogy a fények játékában minél kifejezőbb fotókat készíthessenek. Az ősz folyamán az Őrvidéket látogatták meg, ahol számos érdekes fénykép készült a történelmi Magyarország e vidékének erdeiről, mezeiről, szőlőseiről, épített műemlékeiről.

Picture6

Nagy munka volt a fotók átnézése, kiválogatása. Az utómunkálatok már a jövőbe mutatnak, hiszen a csoport szándéka szerint a jövő év első harmadában „Őrvidék” címmel fotókiállítás nyílik majd Sopronban az ősszel készült munkák bemutatására.

A fotószakkör tematikájábam szerepel a városban és környékén nyíló fotókiállítások látogatása, az esti fotóséták, a belvárosi eseményfotózások és a műtermi fotózási alkalmak is. Technikai továbbképzéseiken a fényképezőgép fontosabb beállításai, menürendszerek és paraméterek, a képszerkesztő program alapműveleteinek megismertetése egyaránt szerepel.

Picture5

 

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt a barátaival!